Coaching en Workshops

Wilt u graag coach worden?

woensdag, 25-11-2020  

Begin dit jaar had ik sterk het idee dat ik met heel veel minder plezier naar mijn werk ging. Toen ben ik eens gaan kijken hoe dit toch kon omdat ik altijd het idee had dat ik mijn werk niet stom vond. Ik heb toen een keer gekeken waar ik echt gelukkig van zou worden en ik heb toen moeten toegeven dat ik in mijn huidige werk niet altijd het idee had dat ik iets nuttigs deed. Ik heb daarom gekeken wat ik zou kunnen doen om dit gevoel van zinvol te zijn, weer terug te kunnen krijgen. Ik ben toen gaan kijken wat ik zou kunnen doen en toen heb ik gezien dat ik ook Coach Worden kon. Wanneer je Coach Worden wilt, kun je mensen helpen met allerlei dingen waar zij moeite mee hebben in het leven en het Coach Worden leek mij daarom heel leuk. Ik vind namelijk dat ik zelf mensen heel goed kan aanhoren en dat ik heel goed met hen mee kan denken om te bepalen hoe zij problemen kunnen oplossen. Ik ben daarom blij dat ik deze stap gezet heb want ik ben gelijk meer gaan opzoeken over het hoe en wat omtrent Coach Worden. Ik heb toen gezien dat wanneer je naar de mogelijkheden op het internet gaat kijken wanneer het gaat over Coach Worden, je al heel snel bij de site mindset.online terechtkomt. Deze site vond ik gelijk heel interessant omdat ik hier heel veel opties zag voor mensen die Coach Worden willen. Ik ben daarom deze site goed gaan bestuderen en ik had meteen in de gaten dat wanneer ik via deze site Coach Worden zou, ik daarmee een heel fijne nieuwe uitdaging zou kunnen aangaan. Ik heb namelijk gemerkt dat je via deze site Coach Worden kunt en dat je daarmee eerst een mooi extra inkomen kunt genereren en wanneer alles dan goed gaat, kun je dit inkomen misschien wel uitbouwen tot een volledig inkomen. Daar had ik wel oren naar want wanneer ik hier Coach Worden kon, zou ik daar hopelijk heel veel voldoening uit kunnen halen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik mij hier kon inschrijven wanneer ik graag Coach Worden wilde en ik heb gezien dat ik mij via de site eenvoudig kon opgeven. 

Ik kon via deze site Coach Worden 

Ik kon Coach Worden via deze site en ik doe dit werk nu al een tijdje. Ik vind het heel fijn om met mensen te werken en het geeft mij heel veel voldoening dat ik anderen ook verder kan helpen. Ik merk dat ik het ook leuk vind om aan mijzelf te werken en daarom kan ik iedereen die Coach Worden wil, aanraden om ook een keer naar mindset.online te surfen. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden om een mooie uitdaging aan te gaan. 

Wilt u zich opgeven? 

Mocht u zich gelijk willen opgeven, dan kunt u:

  • Naar mindset.online surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u al snel aan de slag kunt gaan 

Ik hoop dat u hier ook een mooi pad kunt bewandelen. 


Comments are closed.