Juristen en Advocaten

Advocaat Zeist; mediation inschakelen

zaterdag, 11-4-2015  

Heeft u wel eens gehoord van de term ‘mediation’? Dan leggen wij graag aan u uit waar we het over hebben als we het hebben over ‘mediation’. Wanneer we spreken van deze term, doelen we veelal op ‘conflictbemiddeling’. Een advocaat kan de rol van de objectieve partij spelen in bijvoorbeeld een scheidingszaak. Op die manier kan er voor worden gezorgd dat conflicten niet verder uit de hand lopen en dat een scheiding beter en op een rustigere manier kan worden afgewikkeld. Mediation kan worden omschreven als een zogenaamde tussenkomst of interventie tussen personen of groepen die met elkaar in conflict zijn. Heel specifiek in het geval van scheidingszaken is het inschakelen van een advocaat die deze rol kan vervullen een goede manier om conflictsituaties te vermijden of niet verder te laten escaleren. Bent u op zoek naar de beste partij op dit gebied, dan zoekt u op ‘advocaat Zeist mediation’ en dan kiest u voor een van de advocaten van Blat. Kiezen voor ‘advocaat Zeist mediation’ doet u op het moment dat u woonachtig bent in Zeist of de omgeving Zeist. Het is verstandig om te kiezen voor ‘advocaat Zeist mediation’ van Blat in de volgende gevallen. U ligt in scheiding en er moet een ouderschapsplan worden opgemaakt. In dat geval hebben we te maken met een situatie waar kinderen bij betrokken zijn. Dat is erg vervelend en er moet voor worden gezorgd dat de kinderen niet nog meer het slachtoffer worden van een situatie die door u zelf gecreëerd is. Conflicten in een scheiding zijn voor kinderen zeer traumatisch en in een dergelijk geval raden wij dan ook altijd aan om te kiezen voor ‘advocaat Zeist mediation’ op de website van Blat advocaten. Een van onze kundige en ervaren advocaten kan u in dit geval bijstaan. Mediation kan worden ingeschakeld wanneer:

  • u ligt in scheiding en blijkt er samen niet uit te komen
  • u bent in een conflict beland over de verdeling van de inboedel en komt er niet uit
  • u bent in een conflict beland over het ouderschapsplan en komt er niet uit
  • u bent op zakelijke niveau in een conflict beland en komt er niet uit
  • u wilt samen met uw partner preventief een mediator inschakelen

Advocaat Zeist mediation: conflictpreventie

Een ‘advocaat Zeist mediation’ inschakelen door op onze website te kiezen voor ‘advocaat Zeist mediation’ hoeft u niet enkel en alleen te doen wanneer het zogenaamde kwaad al geschied is. Veel cliënten schakelen een mediator namelijk preventief is. Dat doen zij om mogelijke conflictsituaties en mogelijke conflicten te voorkomen. Het is erg belangrijk om stil te staan bij situaties die mogelijk kunnen ontstaan. Zoals wij bij Blat advocaten wel eens plegen te zeggen ‘voorkomen is beter dan genezen’. In sommige bedrijven is er daarom altijd een mediator betrokken bij situaties waarin keuzes moeten worden gemaakt. Hij fungeert dan als zogenaamd ‘adviseur’. Ook als bedrijf, organisatie of instelling heeft u dus de mogelijkheid om te kiezen voor ‘advocaat Zeist mediation’ op de website van Blat advocaten. De voordelen van het kiezen voor ‘advocaat Zeist mediation’ op onze website zijn er tal. Ten eerste kunnen wij u vertellen dat wij enkel en alleen werken met de allerbeste advocaten in Nederland die vele jaren ervaring hebben op het gebied van mediation. Een ander voordeel is dat wij een zeer persoonlijke aanpak hanteren. Wij zien iedere zaak als een unieke zaak die ook een unieke aanpak behoeft. Daarom proberen wij iedere zaak van te voren zo goed mogelijk in kaart te brengen om de juiste aanpak te kunnen hanteren. Kies voor ‘advocaat Zeist mediation’ en weet zeker dat u op de juiste manier wordt geholpen door de beste advocaten. Wij werken in Zeist en omgeving. Bent u woonachtig in Zeist of omgeving, ga dan ook direct naar ‘advocaat Zeist mediation’ op onze website en neem contact op met een van onze kundige advocaten. Wij helpen u graag verder.

Advocaat Zeist mediation; Oplossingsgericht werken

Het doel van bemiddeling is niet zo zeer om tot een eindconclusie te komen, maar veelal tot een ‘compromis’. Dat is waar de oplossing zich bevindt en waar het om gaat. Het doel van de advocaat is dat de betrokken partijen zich kunnen vinden in de keuzes die er worden gemaakt. Beide partijen zullen in zekere zin moeten ‘inschikken’. ‘You win some, you lose some.’ zeggen wij wel eens. Een advocaat die zich als mediator opstelt, probeert de nadruk meer te leggen op ‘belangen’ en minder op de ‘standpunten’ die veelal in den beginnen tot conflicten leidden. Dat was de essentie van de eerste conflicten. Hiermee vervalt de stelligheid en wordt er op een meer rationele en afwegende manier naar de mogelijkheden gekeken. De advocaat heeft in een dergelijk geval ook een sturende rol waarbij hij de cliënt vaak zelf tot inzichten laat komen en uiteindelijk bepaalde conclusies ook zelf laat trekken. De advocaten van Blat hebben veel ervaring en hebben daardoor geleerd om dergelijk zaken op zeer professionele wijze aan te pakken met iedere keer weer een zeer positief resultaat. Kies daarom voor ‘advocaat Zeist mediation’ op de website van Blat advocaten. Cliënten die eerder op onze website kozen voor ‘advocaat Zeist mediation’ waren erg tevreden over het resultaat. Kiezen voor ‘advocaat Zeist mediation’ betekent kiezen voor de beste bijstand en de beste advocaten die uw zaak tot een succesvol einde zullen brengen met het gewenste resultaat voor beide partijen.


Comments are closed.