Mens en gezondheid

We helpen u graag met afslanken

zaterdag, 17-9-2016  

predivita - afslankenHebt u last van overgewicht? Dan kan dat leiden tot gevaarlijke ziektes. U wilt net als ieder ander mens oud worden. U wilt uw kinderen en kleinkinderen zien opgroeien en hier een actieve bijdrage in kunnen leveren. Dan is het wel zo verstandig om te beginnen met afslanken. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Afslanken is moeilijk. Voor velen is het een ware hel en we begrijpen erg goed dat u misschien al vele diëten hebt geprobeerd. Misschien heb u geen zin in weer een dieet. Lees in ieder geval even deze tekst door. Als u het dan toch ziet zitten dan kunt u vervolgens op predivita.be kijken. Wat bieden wij u aan? Een proteïnedieet dat bestaat uit 4 fasen:

  • Tijdens de eerste fase van het afslanken mag u alle Predivita proteïne maaltijden gebruiken. Dit is de aanvalsfase
  • Dan volgt de aanpassingsfase
  • Fase 3 is de opbouwfase
  • En uiteindelijk bevindt u zich in de onderhoudsfase.

Het is erg belangrijk dat u na het afslanken niet terugvalt in het bekende jojo-effect. Dat gebeurt als u toch weer de neiging krijgt om te veel en te ongezond gaat eten. Daar gaat u zich dan schuldig over voelen en dan probeert u weer af te vallen. Uit deze vicieuze cirkel komen is moeilijker dan u denkt. Eten kan voor velen een verslaving zijn en ook al is het misschien niet een mentale verslaving, toch zult u er ernstig onder lijden zonder goede begeleiding.

Afslanken doet u door minder te eten en meer te bewegen

Tijdens het afslanken met behulp van een proteïne dieet krijgt u veel minder vet binnen. Vooral verzadigde vetten zijn slecht voor u. Ook krijgt u minder eiwitten binnen en dat zorgt er voor dat de continue eetlust wegblijft. Die eetlust zorgt er immers voor dat u zoveel gaat eten, ook als u eigenlijk geen honger hebt maar uw onderbewustzijn denkt van wel. Afslanken is veel moeilijker dan u misschien op het eerste gezicht denkt. Niet voor niets is het een veel voorkomend probleem in deze wereld. Sterker nog, in diverse Eerste wereldlanden zijn de meest voorkomende ziektes veroorzaakt door te veel voedsel en dan ook nog eens slecht voedsel. Het zal tijd worden om hier tegen in actie te komen. Gaat u daarom met uw hele gezin of met vrienden afslanken! Doordat u dit samen doet is het misschien makkelijker om elkaar te motiveren. U zit immers allen in hetzelfde schuitje. Probeert u onze dieetproducten eens uit, u zult zien dat u binnen een week al resultaat boekt! En dat kan enkel vruchtbaar zijn voor de toekomst.

Zoekt u er een goede coach bij!

Een belangrijk voordeel met deze vorm van afslanken is het feit dat het vetverlies bevorderend is terwijl uw spiermassa behouden blijft. Naast goede voeding is beweging erg belangrijk. Men kan niet afslanken zonder te bewegen. U kunt natuurlijk veel gezonder gaan eten. Dan bent u al een flink eind op weg. Maar als u niet wilt sporten dan houdt het op. En met sport bedoelen we niet direct dat u een marathon moet lopen. Een wandeling per dag, een kleine fietstocht of thuis op de hometrainer, dat is wat we van u vragen. Maar u moet erachter staan. Als er twijfeling is, dan is de kans groot dat het mislukt en u terugvalt. Hebt u maar weinig discipline en weet u dit van uzelf? Schakel dan de hulp van vrienden in of huur een coach in die u kan helpen met sporten en met afslanken! Volg ons via de sociale media zodat we u vele tips kunnen geven!


Comments are closed.