Webdesign en Webdevelopment

Uw homepage kunnen wij succesvol maken

donderdag, 22-12-2016  

Hebt u een homepage? Maar vindt u dat uw site wel een boost kan gebruiken? Kijkt u dan eens op onze website want wij kunnen waarschijnlijk erg veel voor u betekenen. Want TransIp kan zowel uw website verbeteren, uitrusten met allerlei tools en uw site hosten. Wilt u bijvoorbeeld graag WordPress hebben? Dan kunt u bij transip.be een goedkoop abonnement afsluiten om uw site te hosten en dan krijgt u er WordPress gratis bij geïnstalleerd. Als er een nieuwe update uitkomt dan wordt WordPress direct bijgewerkt naar de nieuwste versie. En met deze digitale software kunt u tekstverwerken. Gebruik uw gewenste lettertype en schrijf over uw reien, producten of waar u dan ook een blog over bijhoudt. Bloggen en ook vloggen zijn helemaal hip. Veel mensen doen dit en kunnen er zelfs van rondkomen. Misschien hebt u een eigen YouTube-kanaal, maar wilt u zich ook op een andere manier uiten. Dat doet u door een eigen homepage te bouwen. Dan spreekt u uw grootste fans nog persoonlijker aan. Misschien kunnen ze reageren in de review-sectie. Of voeg een comment-sectie toe. Een homepage creëren is geweldig als u veel content hebt die u dagelijks wilt uploaden en bijwerken. In combinatie met WordPress en een handige app op uw telefoon kunt u overal uw site bijwerken. Zelfs via uw tablet en uw smartphone hebt u de vrijheid om filmpjes toe te voegen of een spelfout te verbeteren.

Dankzij TransIp kan uw homepage multifunctioneel gebruikt worden

U wilt een unieke homepage maken want dan valt u op. Er zijn al vele websites die op elkaar lijken. Kiest u daarom voor ons bedrijf want wij hosten voornamelijk creatieve websites die een waardevolle toevoeging zijn aan het internet. Niet voor niets zijn we een van de grootste hostingbedrijven in Nederland en België. We zijn een aantal jaren geleden als klein bedrijf begonnen maar onderhand hebben we al 67 werknemers. Bent u nog op zoek naar een baan, bent u jong en creatief ingesteld en hebt u affiniteit met de IT? Dan kunt u altijd uw vacature naar ons opsturen. Hebt u een eigen homepage? Vergeet dan niet een linkje aan uw vacature toe te voegen. Natuurlijk komen de meeste mensen naar onze website toe omdat ze hun homepage willen laten hosten door middel van VPS in plaats van shared webhosting. Het heeft vele voordelen:

  • Het is veel goedkoper
  • U kiest zelf een pakket uit dat aan uw wensen voldoet
  • En het is veel veiliger want we beschermen uw homepage met de beste virusscanners

U hebt keuze uit meer dan 450 extensies

Heeft uw homepage nog niet een extensie en dus ook nog niet een geregistreerde domeinnaam? Wacht hier dan niet te lang mee want anders gaat er een ander bedrijf of blogger met uw bedachte naam vandoor. Misschien bestaat de sitenaam al maar is de site niet langer in de lucht. Dan is het mogelijk om via onze website te checken of u die naam kunt overzetten voor een klein bedrag. En anders kunt u creatief zijn en een andere websitenaam bedenken. Soms helpt het al om een andere extensie voor uw homepage te gebruiken. Door bijvoorbeeld .nl te veranderen in .com. Wel betaalt u maandelijks een euro extra als u .com wilt gebruiken. Uw site wordt daarentegen wel sneller gevonden door zoekmachines en het trekt mensen van over de hele wereld aan. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan gerust even contact met ons op. We staan dag en nacht voor al uw vragen klaar. Op de site vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres.


Comments are closed.