Smartphone en Tablet

Telefoonhoesjes in alle soorten en maten

donderdag, 24-11-2016  

b2ctelecom - Telefoonhoesjes

Hebt u de meeste telefoonhoesjes nou wel gezien en zou u graag eens iets anders willen hebben? Houdt u niet zo van dertien in een dozijn oplossingen en gaat u liever voor een uniek hoesje? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Volgaarne maken wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen over onze mogelijkheid om zelf telefoonhoesjes te gaan ontwerpen. Want dat kan echt! Stelt u zich eens voor dat de foto van uw lieve hond op de achterkant van uw toestel staat… dat zou toch fantastisch zijn? Als u dan op het werk bent, kunt u altijd aan uw hondje denken. Dit is natuurlijk maar één van de vele mogelijkheden van een eigen ontwerp. Want wat dacht u van telefoonhoesjes met de kleinkinderen erop? Of eentje met uw favoriete sportclub? Het kan allemaal! Tenminste, als u met ons in zee gaat. Wij zijn B2C Telecom en wij hebben werkelijk voor ieder wat wils. En dat komt nou niet per se doordat wij zo’n ruim assortiment in telefoonhoesjes hebben, maar omdat wij u de gelegenheid bieden om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u een definitief besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u alles uit de doeken gedaan over het zelf ontwerpen van telefoonhoesjes.

Onze unieke telefoonhoesjes zijn gelukkig helemaal niet duur

Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat het aanschaffen van zelfontworpen voorwerpen flink in de papieren kan gaan lopen. Nu kan dit ook wel zo zijn, maar bij ons is dit in ieder geval niet zo. Wij hanteren altijd lage tarieven voor het maken van telefoonhoesjes. En dat scheelt! Op die manier komt u dus echt voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. En dan hoeft u het om de prijs niet meer te laten om een eigen hoesje te gaan bedenken. Denk dus maar alvast goed na over welke afbeelding u leuk vindt voor uw telefoon… Als u niet kunt kiezen, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om meerdere telefoonhoesjes te laten maken, dan kunt u ze afwisselend gebruiken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos als u voor ons kiest. Twijfel daarom ook niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan b2ctelecom.be. Hier kun je meteen beginnen via onze eenvoudige Phone Case Designer. Een kind kan de was doen! U loadt uw foto op en schuift er een beetje mee, voeg nog wat opties toe en dat is eigenlijk alles. Makkelijker kan het niet! En het fijne is dat u aan het eind een preview te zien krijgt, zodat u alvast kunt beoordelen of het telefoonhoesje zo is geworden als u had gewenst. Zo niet, dan kunt u hem ook nog aanpassen.

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Ondanks de uitgebreide informatie op onze website en in deze tekst kan het natuurlijk nog zijn dat u met vragen bent blijven zitten over de telefoonhoesjes. In dat geval raden wij u zeker aan om even contact met ons op te nemen. U kunt B2C Telecom bereiken via:

Wij helpen u in ieder geval graag verder met uw zelfontworpen telefoonhoesjes!


Comments are closed.