Vakantie en Recreatie

Op zoek naar Lapland reizen

zondag, 6-1-2019  

Samen met een aantal vrienden ga ik de laatste jaren vaak op vakantie. We kennen elkaar al jaren en zijn al lang een vriendenploeg. We komen allemaal uit hetzelfde stadje en ik zat bij een aantal van mijn vrienden in de klas. Een paar jaar later zaten we bij elkaar in hetzelfde voetbal team en daar zijn we een groep geworden. We speelde in de jeugdteams altijd met elkaar en konden altijd goed met elkaar opschieten. Met veel van de jongens zat ik op dezelfde middelbare school en we hebben veel samen meegemaakt. We zijn nu allemaal veel ouder, maar trekken nog vaak met elkaar op. Als tieners gingen we verschillende keren samen op vakantie en een paar jaar geleden zijn we daar weer mee begonnen. Als tieners gingen we echter naar landen als Spanje en Frankrijk en gingen we voornamelijk naar het strand en veel uit, nu kiezen we voor avontuurlijke vakanties. We zien elkaar niet zo vaak meer als vroeger en daarom is het leuk om samen op vakantie te gaan. Tijdens een week is het weer net als vroeger en hebben we veel plezier. Onze vriendinnen vinden het geen probleem dat we samen op vakantie gaan en trekken ook veel samen op. De laatste jaren waren we naar Canada en Noorwegen gegaan en we wilden graag deze keer naar Lapland reizen. We wilden graag het Noorderlicht zien en een avontuurlijke vakantie boeken. We hadden bij een televisieprogramma gezien dat veel Lapland reizen avontuurlijk zijn en dat je daar het Noorderlicht kunt zien.  

Verschillende Lapland reizen te boeken op Xplore The North

We hadden van te voren besproken wat we wilden gaan doen en hier een lijstje van gemaakt. We wilden graag op sneeuwscooters en een hondenslee rijden en het Noorderlicht zien. We zochten hierna naar Lapland reizen die dit aanboden. We konden allemaal een week vrij krijgen en wilden voor een week boeken. We vergeleken Lapland reizen op verschillende websites en keken naar het aanbod en de prijs. Wij vonden de reizen op de website https://www.xplorethenorth.be/ van het bedrijf Xplore The North het interessantste. Hier vonden we een vakantie die goed aansloot op onze wensen en die niet duur was. We stemden met ze alle welke reis ons het leukste leek en dat was de reis op deze website. We wisten alleen niet of we de reis konden boeken voor de week dat wij vrij konden krijgen. Het is met een groep lastig om op hetzelfde moment vrij te krijgen en dit konden wij niet meer wijzigen. We stuurden een email naar Xplore The North om aan te geven welke reis we wilden boeken en met hoeveel personen wij waren. Deze datum was gelukkig beschikbaar en aangezien wij met een grote groep waren, ging de reis ook meteen door. Sommige Lapland reizen moeten een bepaald aantal mensen boeken, maar wij waren al voldoende. We besloten om de reis direct te betalen, zodat alles al geregeld was.

Een geweldige reis

Onze vakantie naar Lapland beviel erg goed en we hebben het erg leuk gehad. Het Noorderlicht was erg mooi en we vonden het rijden op de sneeuwscooters en de hondenslee erg leuk om te doen. Het was er erg koud, maar we hadden allemaal goede kleding mee. De hotels waren erg mooi en comfortabel en bevielen goed. Onze vriendinnen willen nu ook een vakantie naar Lapland boeken. Voor Lapland reizen raden wij ze Xplore The North aan.

  • Wij vonden hier onze ideale reis
  • Ze hebben verschillende Lapland reizen
  • De vakantie was erg leuk
  • De vakantie was niet duur


Comments are closed.