Marketing en Promotiemateriaal

Non woven tassen bedrukken? Neem contact op

zaterdag, 9-9-2017  

Wilt u graag non woven tassen bedrukken maar hebt u daar niet de juiste apparaten voor in huis? Dat is ook niet zo vreemd want drukwerk is een vak apart. Als u kiest voor dit materiaal dan kiest u voor een groene oplossing. Want onze non woven tassen bedrukken wij op gerecycled materiaal. Zoals de naam al zegt gaat het niet om wol, katoen of nylon dat wordt verweven tot een tas. Er worden dus geen garen gebruikt maar het weefsel wordt op een vlies afgelegd en vervolgens aan elkaar gehecht. Deze tassen zijn van honderd procent natuurlijk materiaal. Dat geldt overigens voor alle tassen en andere geschenken die u in de webwinkel ecorelatiegeschenken.be kunt kopen. U kunt de non woven tassen laten bedrukken door aan te geven wat u er op wilt zetten. Overigens moet u eerst nog een keuze maken tussen de diverse verschillende soorten tassen. Wij verkopen namelijk een keur aan tassen en daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • Schoudertasjes,
  • Koeltassen,
  • Rugzakken en rugtassen,
  • Maar ook shopping bags.

Dankzij de uitstekende kwaliteit kunt u deze tassen vervolgens meerdere malen gebruiken. Zelfs de shopping bags die u uw klanten mee kan geven als geschenk zullen ze vervolgens vaak gebruiken als ze boodschappen gaan doen. En dat maakt het hopelijk voor u nog aantrekkelijker om de non woven tassen te bedrukken. Want deze mensen zijn vervolgens wandelende reclamezuilen!

Het non woven tassen bedrukken is een vak apart

Het non woven tassen bedrukken voeren we uit in onze eigen werkplaats. Daardoor kunnen we vrij snel leveren. De levertijden hebben te maken met de hoeveelheid tassen die u bestelt en ook het type tas dat u laat bestellen. Er zijn namelijk verschillende druktechnieken die we kunnen toepassen zoals tampondruk en textieldruk. De non woven tassen bedrukken is voor ons een peulenschil en we leveren standaard tussen de 5 en de 7 werkdagen. Voor spoedbestellingen staan overigens maximaal 5 werkdagen dus deze week kunt u al over de tassen beschikken. Gaat u non woven tassen bedrukken uitdelen als een geschenk, als kerstpakket of om uit te delen op een jaarbeurs? Het kan allemaal en is een zeer geschikte vorm van marketing waar u absoluut geen spijt van zult krijgen. Bepaal de type tas, de kleuren en de afmetingen en geef aan wat u op de non woven tassen wilt bedrukken. Wij denken aan:

  • Uw bedrijfsnaam en gegevens zoals het adres, websitenaam, telefoonnummer en/of e-mailadres.
  • Of laat een pakkende slagzin op de non woven tassen bedrukken.
  • Uiteraard kunt u ook het bedrijfslogo uploaden en op de tas plaatsen. Liever een andere afbeelding zoals een foto van het team of het kantoor? Bij ons kan het allemaal!

Standaard bedrukken we in 1, 2, 3 of 4 kleuren maar we bieden ook de mogelijkheid aan om in fullcolour te drukken.

Deze tassen zijn dankzij de hechting oersterk

Het non woven tassen bedrukken is voor ons aldus een eitje. Nadat u een bestelling hebt geplaatst en hebt betaald met behulp van een online betaalservice zoals iDEAL of PayPal gaan we direct voor u aan de slag. Mocht u nog vragen hebben tijdens het bestellen dan kunt u onze medewerkers aanspreken via de ingebouwde chatfunctie. En vergeet niet om even rond te kijken. Want naast tassen in alle soorten en maten bieden we een keur aan relatiegeschenken en promotiegeschenken aan die allen te bedrukken zijn. Al deze producten zijn trouwens eco-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Zo verkopen we tevens bedrukbare waterflessen, pennen, kleding en paraplu’s. Ook bloemzaden kunt u bestellen waarvan we de zaadbakjes kunnen bedrukken.


Comments are closed.