Ondernemers en Particulieren

Kijk je ogen uit tijdens een van de mooiste Bolivia reizen

woensdag, 13-11-2019  

 Je hebt van die locaties op deze aardbol die je gewoon in ieder geval 1 keer in je leven gezien moet hebben, maar die eigenlijk meer dan 1 bezoek verdienen. Dat komt omdat er zoveel te zien en zoveel te doen is en wat je ziet is zo prachtig, dat een tweede, derde of vierde bezoek zeker net zoveel indruk maakt. Een eerste keer ben je immers zo onder de indruk van wat je ziet, dat je het nauwelijks op kunt slaan. Als je bijvoorbeeld de Sagrada Familia in Barcelona bekijkt, dan kun je daar een hele dag om heen lopen en toch het gevoel hebben dat je niet alles goed hebt bekeken. Daarom is het geen enkel probleem om een jaar later weer eens te gaan kijken. Je weet dan al wat je kunt verwachten en dus is die eerste schok afwezig, waardoor je alles des te beter in je op kunt nemen.  Dat geldt ook voor de Bolivia reizen van atacama. Bolivia is een groot land in Zuid-Amerika. Dat betekent dat je er heel veel verschillende soorten van natuur tegen komt. Als je in Drenthe bent, dan is het vooral veel bos en heide. Je komt daar niet opeens een Gletsjer of een berg tegen. In Bolivia heb je Jungle, open vlaktes, bergen, droge gebieden, besneeuwde gebieden, grootste meren en ga zo maar door. Je kijkt je ogen uit en als het inderdaad je eerste keer in Bolivia is, dan weet je niet waar je moet kijken. Om elke hoek vind je een nieuwe indruk die je stil maakt en voordat je deze kunt verwerken is er alweer een ander schouwtoneel dat je de adem beneemt. Daarom is 1 reis naar Bolivia eigenlijk niet genoeg, want er is gewoonweg te veel moois te zien. Meerdere Bolivia reizen verdienen dus de voorkeur. Maar uiteraard is je tijd beperkt en de aarde is groot. Dus als je je toch wilt beperken tot 1 reis, dan is het aan te raden om te kiezen voor 1 van de langere reizen door Bolivia. Een mooie uitgebreide rondreis zorgt er in ieder geval voor dat je veel kunt zien. Je kunt kiezen voor een complete reis van 3 weken waarbij je echt zoveel mogelijk ziet, maar je kunt ook kiezen voor 1 van de Bolivia reizen waarbij je je richt op een bepaald gebied. Dat laatste heeft als nadeel dat je niet alles kunt zien, maar het voordeel is dat je wat rustiger en beter kunt genieten van de dingen die je wel ziet. Het is dus maar net wat je voorkeur geniet en bij atacama kun je terecht voor zwel lange uitgebreide Bolivia reizen als de wat kortere reisjes. 

Kijk snel op de site en ontdek de vele Bolivia reizen

Als je al zin begint te krijgen in de vakantie, ga dan snel even op de site kijken van atacam.be. De foto’s de beschrijvingen en het enthousiasme van de reisleiders komt je dan direct tegemoet om je nog enthousiaster te maken voor de Bolivia reizen. 

Boek ook reizen naar andere Zuid-Amerikaanse landen

Bolivia is ontzettend mooi, maar zeker niet enige land in Zuid Amerika dat de moeite waard is. Daarom kun je bij atacama naar Bolivia reizen, ook reizen boeken naar: 

  • Argentinië
  • Peru
  • Chili
  • De Amazone

Lees meer…


Comments are closed.