Bedrijven en Bedrijfsleven

Kent u dit crm-systeem al?

woensdag, 19-6-2019  

Ons bedrijf heeft onlangs gekeken hoe wij onze dienstverlening nog beter konden maken dan dat deze reeds al was. Wij vinden het namelijk heel belangrijk om te blijven innoveren en wij hebben gemerkt dat het dan belangrijk is om te kijken wat de mogelijkheden zijn om je klantenbestand beter te kunnen beheren. Wij merkten namelijk dat veel van onze oude klanten, later weer een keer bij ons terug kwamen om weer een keer een bestelling te plaatsen. Dat is natuurlijk heel erg fijn voor ons omdat oude klanten reeds een band met ons hebben en het voor ons dus makkelijke opdrachten zijn. Het is echter wel belangrijk dat je een systeem hebt dat de gegevens van deze klanten goed kan onthouden. Wij hebben daarom gekeken of wij een ander crm-systeem konden gaan gebruiken. Wij hadden namelijk ooit een crm-systeem aangeschaft waar wij allesbehalve tevreden over waren. Dit crm-systeem was namelijk niet echt goed meer en het was daarom goed om een keer te kijken of wij ook op een beter crm-systeem konden overstappen. Wij hebben daarom uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en zo kwamen wij al heel snel bij de mensen van Teamleader.be terecht. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om een goed crm-systeem te ontwikkelen en dat was dan ook precies wat wij nodig hadden. Wij hebben even gekeken naar de mogelijkheden die dit bedrijf ons bood, en hoe langer wij over dit bedrijf lazen, hoe beter het gevoel werd dat wij bij dit bedrijf hadden. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het feit dat wij deze mensen eens gebeld hebben om te vragen of zij dachten dat wij baat zouden kunnen hebben bij hun crm-systeem. Het was namelijk zo dat wij niet over een nacht ijs wilden gaan en het was voor ons dan ook heel prettig om met de mensen van dit bedrijf te kunnen overleggen over wat voor ons het beste was om te doen. Ik kan u zeggen dat wij heel goed geholpen zijn en dat wij uiteindelijk een heel goed nieuw crm-systeem hebben kunnen kopen waar wij nu al heel lang met veel plezier gebruik van maken. 

Dit crm-systeem kunnen wij niet meer missen

Wij hebben via de mensen van Teamleader.be een nieuw crm-systeem gekocht en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Het is namelijk zo dat wij met dit nieuwe crm-systeem heel veel sneller de gegevens van oude klanten kunnen opzoeken. Als zij daarom een bestelling bij ons willen plaatsen, kunnen wij hen meteen helpen. Dat is ideaal omdat dit ook veel beter is voor het contact met de klant. Wij zijn daarom zeer tevreden over het feit dat wij zaken zijn gaan doen met de mensen van Teamleader.be.

Kijk ook even op de site

Mocht u ook graag met een goed crm-systeem willen gaan werken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van Teamleader.be te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Zien wat dit bedrijf u allemaal te bieden heeft
  • Een offerte aanvragen 
  • Een bestelling plaatsen 

Wij raden u dit bedrijf van harte aan.  


Comments are closed.