Fotografie en Videografie

Huwelijksfotograaf Limburg

zaterdag, 5-9-2015  

Julliehuwelijksfotograaf - Huwelijksfotograaf limburgMijn vrienden gingen trouwen in het najaar en ik zocht voor hen een huwelijksfotograaf. Limburg was de locatie, om precies te zijn in de omgeving van Maastricht. Daar heb je natuurlijk prachtige natuur. En het bruidspaar kwam daar ook vandaan, dus dat was snel geregeld. Omdat ik een van de ceremoniemeesters was, was ik belast met het zoeken van een huwelijksfotograaf. Limburg kent een behoorlijk aantal huwelijksfotografen en trouwlocaties, maar dan nog is het niet makkelijk om de juiste te vinden. Want waar baseer je je keuze dan op? In mijn omgeving had ook niemand ervaring met een huwelijksfotograaf. Limburg is natuurlijk best een afgelegen provincie waar niet iedereen trouwt. Veel van mijn vrienden wonen in de Randstad en wisten alleen daar een huwelijksfotograaf. Limburg doorzoeken was dus nog een hele klus. Tot ik op een website stuitte waar het maken van een keuze me heel gemakkelijk werd gemaakt. Op http://www.julliehuwelijksfotograaf.be/huwelijksfotograaf-limburg.html zag ik goede foto’s staan en de fotograaf leek me ook erg sympathiek. Dat was een belangrijke eis van het bruidspaar, zij wilden een prettig persoon om mee te werken. Je nodigt een fotograaf wel uit op de grote dag van je leven, dus dan wil je niet dat iemand uit de toon valt of erg opvalt. Het is het prettigst als je snel, goede foto’s kunt maken met je huwelijksfotograaf. Limburg was op die dag ook echt een prachtige locatie om de foto’s te schieten, dus ik was net als de bruid en de bruidegom heel blij met mijn keuze.

Persoonlijke benadering

De huwelijksfotograaf die te boeken is via http://www.julliehuwelijksfotograaf.be/huwelijksfotograaf-limburg.html heeft als voordeel dat hij of zij altijd naar de wensen van de bruid en bruidegom luistert. Om daar zeker van te zijn wordt er altijd vooraf eerst besproken wat het bruidspaar voor ogen heeft. Sommige mensen willen graag traditionele foto’s, andere mensen willen juist foto’s die helemaal bij hen passen. Zorgen dat het bruidspaar helemaal gelukkig is met de foto’s is uiteraard de taak van de huwelijksfotograaf. Limburg leent zich uitstekend voor het maken van zowel traditionele als originele foto’s. Omdat de provincie rijk is aan natuur, bos en weilanden maar ook aan mooie steden zoals Maastricht, is er voor ieder wat wils. In dit geval kozen mijn vrienden voor een shoot in de stad en op het platteland, in overleg met de huwelijksfotograaf. Limburg is echt een uitstekende locatie voor een fotoshoot op meerdere locaties. Toen ik contact opnam met de fotograaf om een afspraak in te plannen ging alles heel soepel. Zij kregen echt waar voor hun geld, namelijk:

  • een vrijblijvend gesprek
  • vooraf bestaande reportages bekijken
  • achteraf een digitaal overzicht van de foto’s
  • een selectie van afgedrukte foto’s

Het was bovendien mogelijk om voor meerdere opties te kiezen. Het was mogelijk alleen foto’s te maken bij de ceremonie zelf, of te kiezen voor het uitgebreide pakket waarbij de bruid al werd gefotografeerd bij het opmaken en kappen tot aan de openingsdans. In overleg met het bruidspaar hebben we gekozen voor die laatste optie, want wanneer maak je nou een dag zoals je trouwdag mee? Dan kun je die maar beter vast laten leggen door een huwelijksfotograaf, Limburg van zijn mooiste kant laten zien en nog lang nagenieten van de dag van je dromen. Dus voor 1250 euro kregen we de hele dag een professionele huwelijksfotograaf. Limburg heeft bovendien die dag nog nooit zo’n mooie bruid gezien. De bruidegom en ik waren blij dat er iemand de hele dag plaatjes heeft gemaakt van haar, want ze was echt een schoonheid. Een echt goede huwelijksfotograaf is ook een vakman waarvan je niet merkt dat hij er is. De fotograaf in kwestie heeft de hele dag heel dicht op het bruidspaar en de gasten gezeten, maar niemand heeft dat als vervelend ervaren. En dat is ook te zien aan de foto’s die we naderhand te zien kregen.

Ook op zoek naar een fotograaf?

Bent u ook op zoek naar een huwelijksfotograaf? Limburg is de locatie van uw huwelijk? Kijk dan eens op http://www.julliehuwelijksfotograaf.be/huwelijksfotograaf-limburg.html voor het boeken van uw ideale huwelijksfotograaf. Limburg is bovendien een heerlijke plek om te trouwen, dus ook als u van buiten de provincie komt is het absoluut de moeite waard hier uw trouwerij te organiseren. Ook voor mensen die wat minder te besteden hebben is er de zeer aantrekkelijke basisoptie die u alsnog voorziet van prachtige trouwfoto’s. Voor een impressie van het werk van de fotograaf kunt u terecht op de website. Daar vindt u ook een uiteenzetting van de prijzen en de mogelijkheid contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek met de huwelijksfotograaf. Limburg is daarnaast een goede omgeving om een bruidstaart en trouwlocatie te zoeken, want Limburg is immers de streek waar de lekkerste vlaaien worden gemaakt en u de mooiste kasteeltjes vindt in het glooiende landschap. Als ik ooit ga trouwen weet ik zeker dat ik ook online zo’n prettige fotograaf zoek. Ik heb gezien wat voor toevoeging het is om een fijne fotograaf in huis te hebben op zo’n dag. Een trouwdag beleef je hopelijk maar één keer, maar dan wil je wel kunnen nagenieten met mooie foto’s. Omdat je het niet over kunt doen moet het wel in één keer goed zijn. Die garantie heb je met deze huwelijksfotograaf. Limburg ziet u graag tegemoet bij het plannen van uw huwelijk. De fotograaf hebt u alvast gevonden!


Comments are closed.