Coaching en Workshops

Hoe je snel kan vermageren zonder afzien?

zondag, 14-4-2019  

Veel mensen hebben moeite om te vermageren of af te vallen, omdat ze er elke keer enorm tegenop zien. Dat komt omdat veel methodes je vragen om vrijwel niets meer te eten dat jij lekker vindt. Je eindigt dan ook al snel in een wereld waarin je enkel nog maar moet bewegen en broccoli mag eten. Dat is ietwat overdreven natuurlijk, maar deze weergave komt vrij dicht in de buurt bij het perspectief van iemand die wil afvallen. Het doet er in dat opzicht ook niet toe hoe het dieet echt in elkaar steekt, want het draait uiteindelijk om de perceptie. Om die reden is het van belang dat een dieet niet als het ultieme kwaad wordt gezien. Op restartalacarte.com vind je een dieet dat je leert hoe je snel kunt vermageren zonder dat je daarbij ook jezelf van alles moet ontzeggen. Met Restart A La Carte leer je dus via een dieet hoe je snel kan vermageren zonder dat je daarvoor meteen op een hongerdieet moet. Het is bij elk dieet van belang dat de balans in stand wordt gehouden. Dat betekent in veel gevallen dus dat je niet te ver moet doorslaan en teveel gaat eten. Maar het is ook van belang dat je dus ook niet te ver naar de andere kant doorslaat en te weinig gaat eten. Want in dat geval zal je lichaam in opstand komen en vervolgens zal je geest op den duur ‘breken’ en dan zal je het hele dieet in de prullenbak gooien. Een tevreden lichaam komt dus niet in opstand en zal ook geen invloed uitoefenen op de geest. Als je honger hebt en je maag voelt rammelen, dan komen er vanzelf allerlei beelden in je hoofd op van lekkernijen die de hongergevoelens alleen nog maar meer aanwakkeren. Op dat moment heb je helemaal geen zin om je bezig te houden met hoe je snel kan vermageren. Via het dieet van Restart A La Carte kun je gezond gaan eten en toch ook gewoon af en toe een restaurant bezoeken en van het leven blijven genieten. Je combineert een gezonde voedingsstijl met voldoende beweging en op deze manier kun je dus een antwoord vinden op de vraag hoe je snel kunt vermageren zonder dat het meteen leidt tot een periode van afzien en lijden. Natuurlijk wil je eerst meer weten over deze methode en daarom doe je er goed aan om gewoon eens een bezoekje te brengen aan de website.

Hoe je snel kunt vermageren ontdek je via restartalacarte.com

Het is van belang dat je beseft dat niet ieder dieet geschikt is voor ieder persoon. Iemand die houdt van hard werken en blij wordt van afzien, die kan wellicht wel uit de voeten met een dieet waarbij je een maand of langer moet afzien. Maar iemand die van het leven geniet en gewoon een paar kilo’s lichter wil worden, die heeft vanaf het eerste moment al niet de motivatie om keihard aan de slag te gaan. Daarom is het antwoord op de vraag hoe je snel kunt vermageren niet voor iedereen gelijk. Maar als je als levensgenieter wilt afvallen, dan is Restart A La Carte zeker iets voor jou.

Lees online de ervaringen van tevreden afvallers

Op de site van restartalacarte.com kun je ook meteen de ervaringen lezen van mensen die baat hebben gehad bij dit dieet. Mensen zoals:

  • Sandra
  • Rani
  • Tom

Na het lezen van deze verhalen hoef je jezelf niet langer de vraag te stellen hoe je snel kunt vermageren. 


Comments are closed.