Helpdesk en Servicedesk

Gebruik het telefoonnummer van ABN Amro

zaterdag, 5-11-2016  

Ook in België is deze Nederlandse bank aan een opmars begonnen. Het is daarom niet zo vreemd dat u misschien iets meer wilt weten over deze bank. Misschien is de hypothecaire rente beter dan andere banken in België, misschien is de rente over een lening interessanter. U wilt hier natuurlijk het fijne van weten en daarom zoekt u het telefoonnummer van ABN Amro. Dan is het verstandig om er een online telefoonboek bij te pakken. En dat is waar wij om de hoek kijken. Zoek maar eens op klantenservice.be en typ in de zoekbalk “telefoonnummer ABN Amro” in. U komt direct op de pagina over deze bank uit. Wat u daar vindt is nog veel meer informatie dan enkel een telefoonnummer van ABN Amro. Wij doen ons best om zoveel mogelijk informatie over de klantenservice van deze bank en vele andere bedrijven en instellingen die er in België te vinden zijn weer te geven. We willen u een objectieve kijk geven maar het is voor u als bezoeker en wellicht beller met één van deze diensten wel mogelijk om een beoordeling achter te laten. Dankzij deze gemiddeldes weten anderen wat ze van de klantenservice mogen verwachten. Hebt u gebruik gemaakt van het telefoonnummer van ABN Amro? Geeft u dan uw mening door onderaan een review te schrijven of geef een cijfer tussen de 1 en de 5.

Op onze site vindt u snel het telefoonnummer van ABN Amro

Als u in Nederland woont dan hebt u de keuze uit meerdere telefoonnummers voor deze bank. U kunt namelijk direct met de gewenste afdeling bellen. Maar als u in België woont dan kunt u slechts één telefoonnummer van ABN Amro gebruiken. Het kost u 1 euro per minuut en de klantenservice van deze bank doet er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk te helpen en door te verbinden. Het is de snelste methode om uw vragen goed beantwoordt te krijgen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail naar de bank sturen, u vindt dit e-mailadres uiteraard op onze website weergegeven. Maar dan gaat er al snel een dag overheen. Als u echt haast hebt dan is het verstandig om het telefoonnummer van ABN Amro te gebruiken ondanks de hoge belkosten. Wij zijn een objectieve website en zijn niet verbonden aan ABN Amro of een ander bedrijf dat u in onze database kunt vinden. Wilt u graag uw eigen bedrijf toevoegen? Dan kunt u dat direct doen door op “bedrijf toevoegen” te klikken. Geeft u aan om welk bedrijf het gaat en uiteraard wat het telefoonnummer is. We willen onze database namelijk blijven uitbreiden en de weergave van uw bedrijf op onze site is geheel kosteloos.

Ook de gegevens van diverse andere bedrijven kunt u hier vinden

U hoeft niet langer op zoek naar het telefoonnummer van ABN Amro als u onze site opslaat. U kunt zowel op uw pc, laptop als smartphone naar de site toekomen en het telefoonnummer van ABN Amro opzoeken als er haast bij is. En dat is natuurlijk niet de enige reden om onze site te bezoeken want u vindt er ook nummers van onder andere:

  • Verzekeraars,
  • Bouwmarkten en supermarkten,
  • Toerisme en vrije tijd,
  • Maar ook de handel en de industrie.

Wist u dat we diverse bandjes van de klantenservices hebben uitgeschreven? Dan kunt u direct worden doorverbonden! Hebt u nog vragen over onze site zelf? Misschien bent u foutjes tegengekomen of misschien vraagt u zich af of uw bedrijf in aanmerking komt voor weergave op de website. Schroom in ieder geval niet langer maar bel onze klantenservice eventjes op.


Comments are closed.