Marketing en Promotiemateriaal

Flyers

dinsdag, 15-5-2018  

Vind je zelf flyers maken leuk en wil je ze graag laten afdrukken? Stuur je bestanden naar Printdeal.be en jij ontvangt de professionele flyers binnen 5 werkdagen op het afleveradres. Ook professionele bedrijven maken gebruik van de diensten van Printdeal.be. Je kan dus met een gerust hart jouw flyer door hen laten maken tot een succesvolle promotieflyer. Wanneer je de flyer gaat rondsturen, dan is het belangrijk dat je daarmee de aandacht van de mensen trekt. Hier ga je al aan denken als je het ontwerp aan het maken bent, maar vergeet vooral de samenstelling van de rest van de flyer niet. Flyers maken kan bij Printdeal.be met verschillende materialen in verschillende formaten. Mogelijk dat je bij het ontwerp al een formaat in gedachten hebt. Als je op Printdeal.be aan de slag gaat, dan kom je erachter welke papiermaterialen beschikbaar zijn. Het type materiaal is erg bepalend voor het resultaat van jouw ontwerp. Daarnaast moet het formaat ook geschikt zijn voor jouw boodschap. Als je graag veel tekst op jouw flyer zet, dan is het belangrijk dat dit allemaal leesbaar en overzichtelijk op de flyer staat. Zoek hiervoor de geschikte optie tussen de 12 formaten op Printdeal.be. Hier maak je ook meteen een keus voor de vorm. Wil je flyers maken op een standaard A-formaat, of liever op een vierkante of rechthoekige vorm? Met de laatste twee ga je zeker de aandacht trekken en dan heb je het eerste resultaat al bereikt.

Stuur je eigen bestanden voor flyers maken

Heb je zelf bestanden klaar staan voor flyers maken? Lees dan goed de informatiesheet door die Printdeal.be heeft samengesteld voor de aanleverspecificaties. Om er zeker van te zijn dat de flyer eruit komt te zien, zoals jij bedoeld hebt, dan is het belangrijk dat je de bestanden volgens deze specificaties aanlevert. Er bestaan verschillende specificaties die zijn verdeeld onder:

  • Informatiesheet Flyers
  • Informatiesheet Spot UV
  • Informatiesheet Cold Foil

Details die hierin staan beschreven zijn de contouren en outlines. Zorg ervoor dat de bestanden gemaakt zijn in de CMYK-kleuren, aangezien flyers maken bij Printdeal gebeurt in full color kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Je kan tevens kiezen voor enkelzijdig of dubbelzijdig in kleur te bedrukken. Verwerk je afbeeldingen in het ontwerp? Zorg ervoor dat deze een resolutie bevatten van 150 tot 300 DPI. Verder wordt een afloop van 3 mm aangeraden om witranden na het snijden te voorkomen. Voor het gebruik van lijnen en strepen is een dikte aangeraden van minimaal 0,25 pt, voor diapositieve lijnen geldt een minimale dikte van 0,5 pt. Al deze voorwaarden zorgen ervoor dat het ontwerp voor jouw flyers maken zo optimaal mogelijk bedrukt is.

De laatste bewerkingen

Zodra je de bestanden op orde hebt voor het flyers maken, dan selecteer je voor Printdeal.be de laatste eigenschappen:

  • Formaat: een van de 12 formaten variërend van A3 tot en met A8.
  • Dubbelzijdig of Enkelzijdig Full color
  • De gewenste materiaalsoort
  • Het bijbehorende gewicht van het materiaal
  • De aanwezigheid van de luxe afwerking
  • Het verwerken van boorgaten
  • Het bundelen per 100, 250 of 500, of niet bundelen.

Om flyers maken makkelijk te maken, geeft Printdeal.be tips op de website. Hierin geven ze het aanbevolen aantal stuks, met het aanbevolen formaat en gewicht. Je ziet ook direct wat de totaalprijs zal zijn als je voor een van deze opties kiest. Als je klikt op een van de gewenste samenstellingen, dan zie je welke eigenschappen daarbij passen. Wil je liever toch je flyer een luxere uitstraling geven, kies dan voor het glanzende houtvrije gesatineerde mc papier met daar aansluitend een afwerking met een enkelzijdige of dubbelzijdige glanslaminaat of glans UV lak.


Comments are closed.