Marketing en Promotiemateriaal

Flyers drukken doet u daar waar u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs krijgt

dinsdag, 28-4-2015  

Flyers drukken doet u uiteraard bij Slimdruk.nl. Wanneer u kiest voor flyers drukken, dan wilt u graag zo voordelig mogelijk uit zijn. Slimdruk.nl kiest u ook, wanneer u betrouwbaarheid belangrijk vindt. Het is mogelijk om 24 uur per dag te bestellen. Dit gebeurt via een betrouwbare en veilige online omgeving, waarin u dus dag en nacht terecht kunt. De belangrijkste voordelen van het bestellen bij Slimdruk.nl:

  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren

Wanneer u kiest voor flyers drukken, dan wilt u een zo goed mogelijk resultaat. Zo goed mogelijk, is niet genoeg voor Slimdruk.nl. Deze firma gaat namelijk voor het béste resultaat.

Flyers drukken laat u natuurlijk doen door Slimdruk.nl

Heeft u al een ontwerp klaar? Dan wordt u via de website handig begeleidt in de te volgen stappen. Het is allereerst belangrijk dat u uw bestand in PDF, JPG of TIFF hebt staan. In ieder geval moet het bestand minimaal 300 DPI zijn. Daarbij is het altijd belangrijk om 2 mm snijmarge te hanteren. Hiermee wordt de afloop rondom duidelijk gemaakt. Het is jammer, wanneer een deel van uw ontwerp wordt afgesneden, waardoor de flyer niet goed meer leesbaar is. Dat betekent dat u weer overnieuw kunt beginnen. Houdt dus echt de 2mm snijmarge in de gaten. Heeft uw bestand niet deze snijmarge, en heeft u uw ontwerp door een ontwerpbureau laten maken? Neemt u dan contact op met dit bureau, om ervoor te zorgen dat u snel verder kunt met het flyers drukken. Gebruikt u foto’s in uw bestand? Dan is het goed om te weten dat deze foto’s van een hoge kwaliteit moeten zijn. Dat voorkomt dat, bij het flyers drukken, achteraf toch blijkt dat de foto’s van slechte kwaliteit blijken te zijn. Het is in ieder geval goed om te weten dat Slimdruk.nl niet in kan staan voor een goed eindresultaat, bij foto’s met een lage resolutie. Flyers drukken laat u dus doen, door eventuele foto’s in uw bestand te voorzien van de beste kwaliteit. Het vergroten van foto’s wil niet zeggen dat de kwaliteit daarmee vooruit gaat. Meestal worden foto’s van lage kwaliteit, alleen maar slechter bij het uitvergroten. Wilt u dus flyers drukken en weet u niet zeker of de toegevoegde foto’s voldoende zijn? Neemt u dan vooral eens contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag. De tekst is, naast de afbeeldingen, natuurlijk erg belangrijk. De tekst (fonts) moet omgezet zijn naar outlines, wat lettercontouren betekent. Weet u niet precies wat hiermee wordt bedoeld? Stel uw vraag gerust aan één van de medewerkers. Deze firma verwacht namelijk absoluut niet dat u alle kennis bezit omtrent het flyers drukken. De bestanden die u aanlevert, dienen 1 of 2 kleuren te bevatten in PMS. Bevat uw bestand meerdere lagen, dan is het afdrukken helaas niet mogelijk. Zorg er dan voor dat uw bestand omgezet wordt naar één laag.  Het is mogelijk om uw bestand te testen, wanneer u de flyers drukken wilt. Dit kan heel simpel via de website Pdfcity.com. U ziet hier heel gemakkelijk of uw PDF aan de gewenste eisen voldoet. Wanneer u flyers drukken wilt, en u wilt een voorbeeld inzien, dan ziet u dit voorbeeld in lage resolutie. U ziet tegelijkertijd alle bijbehorende bestandseigenschappen. Het is goed, wanneer u deze flyers drukken wilt, om dit goed te controleren. Klopt dit alles, dan staat niks u meer in de weg om de mooist mogelijke flyers in huis te krijgen. Uw flyers drukken kunt u vervolgens helemaal overlaten aan de kennis en kunde van Slimdruk.nl.

Zelfs spoedbestellingen zijn mogelijk

Wanneer u kiest voor flyers drukken bij deze firma, dan heeft u uw drukwerk erg snel in huis. Deze levertijd kunt u ook vinden op de specifieke productpagina. Deze firma werkt met duidelijk zichtbare aan- en afleverdata, zodat u direct kunt zien wanneer uw bestelling binnen moet zijn. Dankzij de zichtbare afleverdata, wordt u onmiddellijk voorzien in een stuk duidelijkheid. U weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten, zodat u rustig verder kunt met uw overige werkzaamheden. Het is in ieder geval goed om te weten dat flyers drukken normaal gesproken maar 3 dagen kost. Dan gaat het om flyers drukken, waarbij er geen extra afwerking nodig is. Wilt u flyers drukken mét extra afwerking, dan is de levertijd slechts 2 dagen langer. Slimdruk.nl hanteert ‘standaard’ bestelmomenten. Dit is met uitzondering van de feestdagen. Stel u plaatst uw bestelling op maandag vóór 11:00 uur, dan weet u zeker dat u uw bestelling in ieder geval op de woensdag geleverd krijgt. Plaatst u uw bestelling op de woensdag vóór 11:00 uur, dan kunnen ze u garanderen dat u uw pakket vrijdag in huis zult hebben. Nu is een levertijd van 2 dagen al kort te noemen, maar dit is nog niet eens onze kortste levertijd. Het komt wel eens voor dat u vergeten bent om een bestelling te plaatsen, en u eigenlijk morgen al de flyers nodig hebt. U zit met uw handen in het haar, en u vraagt zich af hoe dit goed moet komen. Het is dan goed om te weten dat Slimdruk.nl u direct kan helpen. U kunt op de website op ‘spoedlevering’ klikken, waardoor u uw pakket de volgende dag al in huis kunt hebben. Kijkt u gerust op de website voor meer informatie hierover, of neemt u eens contact op met de klantenservice.


Comments are closed.