Woning en Tuin

De EPDM prijs vindt u op onze website

vrijdag, 4-11-2016  

interexpress.be - Epdm prijsOp interexpress.be vindt u allerlei EPDM artikelen. De EPDM prijs staat bij ons vast. We tornen hier niet uit aan, ongeacht welke crisis dan ook. Daarom blijven wij altijd uw goedkoopste leverancier van EPDM. De prijs varieert natuurlijk wel per rol of dikte van deze geweldige polymeer. Bent u benieuwd wat de EPDM prijs is die wij hanteren? Kijk dan snel even op onze site. Wilt u in het groot dit product bestellen omdat u als aannemer verantwoordelijk bent voor de bouw van een groot pand of een rij woningen? Dan is het verstandig om even de kat uit de boom te kijken. Geef uw wensen en de oppervlaktes van de daken aan ons door. Wij stellen vervolgens zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende offerte voor u op zodat u deze middag al een EPDM prijs in uw inbox mag verwachten. We hebben naast rollen van deze polymeer ook allerlei extra artikelen en accessoires waarmee u snel en eenvoudig uw dak kunt bedekken. En dat is erg belangrijk. In Nederland en België regent het bijvoorbeeld vrij vaak en uw dak vangt dit water op. Als u een plat dak hebt dan kan het water blijven staan. Dankzij dit materiaal wordt water snel afgevoerd naar de randen en zal het verdwijnen in de goot en uiteindelijk in het riool. Gebeurt dat niet, dan kan het op de langere termijn voor lekkages zorgen. En dat wilt u uiteraard voorkomen!

De EPDM prijs blijft te allen tijde laag

We beloven u dat onze EPDM prijs steevast het laagste is van alle online aanbieders in de Benelux. Komt u toch een bedrijf tegen waar de EPDM prijs lager is, dan hopen we dat u dit snel aan ons meldt. We passen onze prijzen er namelijk direct op aan. Welke producten kunt u allemaal bij ons vinden?

  • Ten eerste verkopen we natuurlijk de rollen met EPDM. Deze EPDM folie voor dakbedekking wordt geleverd in diverse diktes. Weet u niet precies welke dikte u nodig hebt dan staat onze klantenservice natuurlijk voor u klaar.
  • Ten tweede hebt u helemaal niet aan deze dakbedekking zonder bevestigingsmateriaal. EPDM plakt u als het ware met sterke kits en lijmen op uw dak. U hoeft alleen de ondergrond te lijmen en de hoekjes aan beide kanten voor een optimaal resultaat.
  • Om het dak mooi af te maken kunt u er daktrimmen omheen bevestigen en die trimmen koopt u uiteraard bij Interexpress.

Dit zijn onze producten. Hebt u er isolatieplaten, gereedschap of hemelwaterafvoeren bij nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn op het gebied van EPDM van alle markten thuis en kunnen daarom in groten getale EPDM leveren. Prijs aanvragen? E-mail ons vandaag nog of bel ons tijdens kantooruren even op.

En kijkt u ook bij onze scherpe kortingen!

De EPDM prijs is in principe bij ons bedrijf al erg laag. Maar we maken het nog aantrekkelijker voor u want we geven vaak scherpe kortingen op talloze producten. Het kan daarom geen kwaad om zo nu en dan de website te bezoeken zodat u voor een extra lage EPDM prijs onze producten kunt bestellen. Het bestellen kan trouwens in zijn geheel digitaal. U kunt een gratis account aanmaken maar als u slechts eenmalig wilt bestellen dan is dat niet nodig. Vul dan uw adres- en contactgegevens in op het contactformulier. Ten slotte maakt u de bestelling compleet door het verschuldigde bedrag over te maken via een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of met uw credit card. We bezorgen uw bestelling meestal binnen enkele werkdagen.


Comments are closed.