Woning en Tuin

Brandwerende koffer

zondag, 3-9-2017  

Kluis.be is de gespecialiseerde leverancier van diverse kluizen en koffers, zodat u veilig uw waardevolle spullen, digitale media en documenten kunt bewaren. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten kluizen, zoals een privékluis, een wapenkluis, een vloerkluis of een compacte kluis. Op deze manier kunnen wij garanderen dat we altijd de kluis kunnen leveren die bij uw wensen past. Voor iedere situatie is namelijk een andere kluis nodig en in onze ruime aanbod vindt u altijd de kluis die bij u past. Naast kluizen bieden wij ook veilige koffers aan, waarmee u zeker weet dat uw spullen veilig bewaard zijn. Een van onze populairste categorieën is de brandwerende koffer, waarmee u uw spullen kunt beschermen tegen brand.

De juiste brandwerende koffer voor de juiste bescherming

Een brandwerende koffer is, zoals de naam al doet vermoeden, een koffer die gedurende een bepaalde tijd brandwerend is. Dat maakt een brandwerende koffer ideaal voor het veilig bewaren van uw waardevolle spullen in het geval van brand. Veel van onze klanten kiezen voor een brandwerende koffer omdat deze handzamer en goedkoper zijn dan onze brandwerende kluizen. U neemt een koffer gemakkelijk mee en u kunt er zelf voor kiezen waar u de brandwerende koffer wilt plaatsen. Ideaal dus als u vaak op reis bent, of als u de koffer op verschillende plekken in uw bedrijf moet gebruiken. De brandwerende koffer is minstens 30 minuten brandwerend, wat dus betekent dat in het geval van een kleinere brand uw waardevolle spullen bijna altijd beschermd zijn. Een brandwerende koffer is dus ideaal als u documenten of kostbaarheden hebt die u graag bij de hand houdt, maar die u ook veilig op wilt bergen en wilt beschermen tegen brand. Naast dat de koffer brandwerend is, is de koffer namelijk ook voorzien van een sleutelcilinderslot, inclusief twee sleutels. Uw spullen worden dus veilig bewaard, al geldt natuurlijk wel dat een koffer gemakkelijker open te breken is dan een kluis. Onze koffers worden vervaardigd uit solide en slagvast kunststof, dus kwaadwilligen breken niet zomaar uw koffer open, maar als uw koffer gestolen wordt kunnen wij niet garanderen dat deze gesloten blijft. Uiteraard zijn onze brandwerende koffers waterdicht, zodat ook bij het blussen uw documenten niet beschadigd raken. Bij Kluis.be vindt u brandwerende koffers van de twee betrouwbare A-merken First Alert en Masterlock.

Brandwerende koffer van First Alert en Masterlock

De First Alert koffer beschermt uw kostbare documenten en andere spullen tegen brand en voorzien van het UL72 certificaat, wat betekent dat de koffer minstens 30 minuten brandwerend is. De koffer is verkrijgbaar in diverse handzame formaten en is altijd voorzien van een praktisch handvat. Deze koffer is dus ideaal als u veel op reis bent of de koffer veel mee moet nemen. Doordat u veel keuze hebt in het formaat kunt u altijd de koffer kiezen die voor u de juiste balans tussen handzaamheid en bescherming biedt. De Masterlock koffers zijn naast een 30 minuten certificaat voor papier ook voorzien van een ETL-certificaat voor digitale media. U weet dus zeker dat als u bijvoorbeeld een harde schijf in uw koffer bewaard dat ook deze beschermd is tegen brand en de temperaturen die er bij brand kunnen ontstaan. Ook deze koffer is voorzien van een praktisch handvat en een cilinderslot. Bij Masterlock heeft u naast koffers met 30 minuten brandwerende eigenschappen ook de keuze uit koffers die 60 minuten brandwerend zijn. Met deze koffers weet u zeker dat uw spullen goed beschermd zijn in het geval van brand. Bestel onze brandwerende koffers gemakkelijk in onze webshop of neem contact op voor advies en meer informatie.


Comments are closed.